Április 29. - a Tánc világnapja

Guinness-rekordkísérletre készülnek az óbudai Auchannál

Több ezer, 35 év feletti résztvevő közös táncolásával készülnek egy új Guinness-rekord elérésére az óbudai Auchan áruháznál, a Tánc Világnapja alkalmából.

2016.04.27 00:30Havariapress

Az április 29-én 11 órára meghirdetett rekordkísérlet több országos és helyi civil szerveződés, valamint az Auchan Aquincum-Óbuda és a Magyar TáncSport Szakszövetség együttműködésével valósul meg.

Az esemény célja, hogy megdöntse az egyszerre táncoló szenior korú emberek rekordját, miután pedig ebben a korosztályban eddig még rekordkísérletre sem került sor soha, így a csúcsot a szenior korú táncosok életkorának összege adja majd.

A kísérlethez bárki csatlakozhat tánctudás nélkül is - az egyetlen feltétel, hogy a jelentkező életkora elérje a 35. életévet -, de a tánc mellett egész nap családi programok is fogadják az érdeklődőket.

A szervezők az ország bármely pontjáról várják a jelentkezőket a Guinness-kísérletre, és minden előzetesen regisztrált résztvevőnek meglepetéssel kedveskednek majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.