Bored Panda

Gyönyörű fotók - Balett-táncosok Kuba utcáin

Omar Robles fotósnak több mint 135000 követője van Instagramon, ami egyáltalán nem meglepő. Legújabb fotósorozata egyszerűen lenyűgöző.

2016.04.19 15:52ma.hu

"Ezek a táncosok a világ legjobb táncosai között vannak." - írja Robles a blogjában. "Mozgásukban egyszerre megvan a saját afro-karibi vérük, ami hihetetlen szenvedélyt kölcsönöz a képeknek, és mellette ott van a semmivel sem összetéveszthető orosz pontosság és fegyelem, amely a balett alapját adja."

Robles sokáig tervezte, hogy egyszer ellátogat az országba, és hála a Bessie Alapítvány támogatásának, végre teljseült az álma.

"A kubaiak folyton azárt küzdenek, hogy a felszínen maradjanak. Ugyanakkor, mint minden balett-táncos, olyan rugalmasságot és eleganciát visznek mozdulataikba, amilyet még sosem láttam. A kitartás a vérükben van.'

Fotók: Bored Panda























Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.