Tök és tök mindenütt!

V. Rácalmási Tökfesztivál

Tökkompozíciók, gasztronómiai fesztivál, tök és rácalmási ételspecialitások, neves borvidékek borai , kultúrműsorok és kiállítások gyönyörű környezetben. Kézműves műhelyek: tökfaragás, papírmerítés, kerámia, játszóház.

2008.09.29 13:40ma.hu

A Rácalmási Tökfesztivál az elmúlt években a tökfesztiválok sorában az ország legnagyobb rendezvényévé fejlődött. 2007-ben a háromnapos rendezvénynek 12 000 fő látogatója volt, 2008 októberében már 20 000 fő látogatóra számítunk. 

Az előkészületeket és a felkészülést is úgy tervezzük, hogy minden vendég megtalálja számítását és jól érezze magát. A Jankovich-kúria Rendezvény és Turisztikai Központ, a 385 hektár területű védett Nagysziget, az 5 km hosszú kiépített kerékpárút a Duna parton, olyan adottság, ami a siker egyik záloga lehet. 

A kúria adottságaival, újjávarázsolt klasszicista épületeivel lehetőséget ad mindennemű külső-belső rendezvényre: a tökkiállítások mellett a kézműves műhelyek működtetésére, a nagyszabású kulturális rendezvényekre a nagyszínpadon, kiállításokra és nem utolsó sorban gasztronómiai események sorára.
 
V. Rácalmási Tökfesztivál 
2008. október 03 - 05.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.