Ott a helyük a Rock'n roll hírességek csarnokában

Metallica is a halhatatlanok közé léphet

Az amerikai metálzenekar neve is rajta van azon a listán, amely a Rock and roll hírességek csarnokának jövő évi újoncjelöltjeit tartalmazza.

2008.09.24 16:10est.hu

A jövő tavasszal rendezendő avatási ceremónián ismét öt előadó csatlakozik a Rock and roll hírességek csarnokának illusztris társaságához. 

Egyelőre kilenc jelöltet neveztek meg a megtisztelő címre, és csak januárban dől el, hogy kik lesznek a Hall Of Fame új tagjai. Az esélyesek között van a nemrégiben új lemezzel jelentkező Metallica, az évek óta az esélyesek között található Stooges, valamint Jeff Beck, a Run DMC, a War, Bobby Womack, a Chic, Wanda Jackson and Little Anthony és az Imperials is. 

A tagság egyik alapkövetelménye, hogy a felvételre jelölt előadó 25 évnél régebben legyen a pályán. A kilenc jelöltből egy több mint 500 fős zsűri szavazatai alapján választják ki a tagságra érdemes öt zenekart, illetve előadót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.