Borzasztó égési sérülései vannak!

Felépülhet - Súlyos repülőbalesetet szenvedett a Blink-182 zenekar dobosa

Válságos, de stabil az állapota a pénteken repülőszerencsétlenséget szenvedett Travis Barkernek, az egykori Blink-182 zenekar dobosának és Adam Goldsteinnek, egy neves amerikai DJ-nek, az orvosok szerint mindkét férfi várhatóan teljesen felépül majd borzasztó égési sérüléseiből.

2008.09.21 18:47MTI

Válságos, de stabil az állapota a pénteken repülőszerencsétlenséget szenvedett Travis Barker-nek, az egykori Blink-182 zenekar dobosának és Adam Goldstein-nek, egy neves amerikai DJ-nek, az orvosok szerint mindkét férfi várhatóan teljesen felépül majd borzasztó égési sérüléseiből.

A kigyulladt gép - Fotó: latimes.com

Barker és Goldstein a dél-karolinai Columbiából tértek volna haza két másik társukkal egy teltházas koncertfellépés után péntek este, amikor a felszálláskor kisrepülőgépük szikrákat bocsátva ki, túlrobogott a kifutópályán és 400 méterrel odébb, egy autópálya töltésénél állt meg lángba borulva.

Két társuk és a gép kétfős személyzete életét vesztette, Barker és Goldstein másod-és harmadfokú sérüléseket szenvedett - közölték vasárnap az orvosok.

Szemtanúk elmondása szerint a két túlélő lángra kapott ruhában menekült az égő gépből, s látszott rajtuk, hogy nem tudják, mit tegyenek.

William Owens,
aki kisteherautójával az autópályán haladt, megállt segíteni. Letépve saját ingét, segített Barkernek megszabadulni az égő ruháktól.

Goldstein felhívta a figyelmét arra, hogy még négyen vannak az égő járműben, ám a lángok miatt, nem lehetett a repülőgépet megközelíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.