Javult Ikodinovics állapota

Visszanyerte eszméletét a súlyos balesetet szenvedett szerb vízilabdázó

Továbbra is az intenzív osztályon ápolják a motorbalesetet szenvedett Danilo Ikodinovicsot, de az orvosok szerint javult az állapota. A kiváló szerb vízilabdázó visszanyerte eszméletét, és már feleségével is kommunikált.

2008.06.30 08:50vizipolo.hu

Az egész vízilabda-világot megijesztette Danilo Ikodinovics súlyos balesete. Az olimpiára készülő szerb vízilabda-válogatott egyik kulcsembere motorjával pénteken ütközött egy autóval, melynek következében nyolc órás műtétet hajtottak végre rajta. A szerb média értesülései szerint a 31 éves játékos ugyan változatlanul az intenzív osztályon fekszik, de visszanyerte eszméletét, sőt felesége látogatásakor a kezét és a lábát is tudta mozgatni.
 
Az orvosok szerint a sportoló rengeteg vért vesztett, és az volt a szerencséje, hogy a bukósisak megvédte a komolyabb sérülésektől. Ikodinovics állapotát illetően bizakodóak a szakemberek, és elmondásuk alapján van esély a felépülésére. A 31 éves sportoló a válogatottal világ- és Európa-bajnokságot, illetve olimpiai ezüst- és bronzérmet nyert, míg klubszinten többek között Euroliga-győztesnek mondhatja magát. A Partizan Beograd sportolója játszott korábban Olaszországban és Oroszországban is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.