A mozis toplista élén

Még mindig hódít a Transformers

Forgalmazásának második hétvégéjén is a Transformers: A kihalás kora című amerikai akciófilm vezette az észak-amerikai mozis toplistát, bár bevétele alig több mint egyharmadára esett vissza.

2014.07.06 19:16MTI
freedigitalphotos.net/worradmu

Michael Bay filmrendező alakváltó robotokról szóló sorozatának negyedik filmjére a második hétvégén már csak 36,4 millió dollár értékben váltottak jegyet, noha első hétvégéjén még hatalmas kasszasiker volt 100 millió dollár (22,7 milliárd forint) bevétellel.

Ez idáig a Transformers 4. a bemutatás hétvégéjén legnagyobb bevételt hozó film az észak-amerikai mozikban 2014-ben. A július 4-i nemzeti ünnepet is magába foglaló, vagyis háromnapos hétvége második legjobban teljesítő produkciója 21,2 millió dolláros jegyeladással a Tammy című vígjáték volt, amelyben a gyorséttermi dolgozót alakító Melissa McCarthynak nagyon rossz napja van.

A Távozz tőlem, Sátán! című horrorra mint a harmadik legnépszerűbb filmre 9,5 millió dollár értékben váltottak jegyet a hét végén az Egyesült Államok és Kanada filmszínházaiban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.