Nyolc héten át nézhetjük!

Fábri-sorozat a Filmmúzeumon!

A Filmmúzeum nézői már megszokhatták, hogy a csütörtök és a szombat este a magyar filmeké Filmmúzeumban - Mostantól kezdve nyolc héten át, a csütörtök estéket egyetlen alkotónak, az egyik legnagyobb magyar filmrendezőnek, Fábri Zoltánnak szentelik.

Jelenetek a Fábri-filmekből képgaléria

2008.08.18 15:30ma.hu

A Filmmúzeum nézői már megszokhatták, hogy a csütörtök és a szombat este a magyar filmeké Filmmúzeumban.

Mostantól kezdve, nyolc héten át, a csütörtök estéket egyetlen alkotónak, az egyik legnagyobb magyar filmrendezőnek, Fábri Zoltánnak szentelik.

Időrendben mutatják be a hatalmas életmű néhány jellegzetes darabját a Körhintától a mester utolsó munkájáig, a Gyertek el a névnapomra című filmig.

A sorozat többi darabja: a Hannibál tanár úr, az Utószezon, a Húsz óra, a Hangyaboly, a Magyarok és a Fábián Bálint találkozása Istennel.

Első adás:
augusztus 21. csütörtök 20:00. Körhinta

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.