Izgalmas anime-k a Kossuth moziban!

Anitime rajzfilmfesztivál!

Anitime címmel augusztus 29. és 31. között rajzfilmfesztivált szerveznek a Kossuth moziban. Több anime mellett bemutatják a szerb-amerikai koprodukcióban készült Film Noir című remeket is.

2008.08.11 16:05ma.hu
Film Noir

Film Noir

Tiffany, az árván maradt kicsi lány egyedül kuporog a postakocsiban, amely új lakóhelyére, az ijesztően hangzó árvaházba szállítja. Ám a kocsi útját állja három rettegett haramia, s ha már zsákmányt nem találnak, jobb híján magukkal hurcolják váltságdíjként a maharadzsa mesés kincsét beígérő gyereket. 

Ezalatt Nikolas és Gregory, a két kis árva, megelégelve a gyötrelmeket,kereket old az árvaházból, és a legsötétebb erdő felé veszi az irányt... 

Hayo Freitag 2007-es A három rabló című munkájával indul augusztus 29-én az Anitime című rajzfilmfesztivál a Kossuth moziban. 

A három rabló 

Los Angelesben járunk, éjszaka van. Hősünk egy parkolóban tér magához, ahol egyetlen társasága egy halott zsaru. Ráadásul a rendőrt minden jel szerint az ő fegyverével lőtték le. Arról viszont barátunknak nincs lövése, hogy mi történt vele, hogy került oda, és ki ő egyáltalán. 


Az Anitime zárónapja is tartogat csemegéket: a nagysikerű Kirikou és a boszorkány folytatását, a Kirikou és a vadállatokat délután négykor láthatja a közönség, majd az Unikornis következik, végül egy igazi klasszikusra, Hayao Miyazaki Vadon hercegnőjére ülhet be a közönség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.