Rengetegen kíváncsiak rá

Részlegesen látogatható a Várkert Bazár

Részlegesen látogatható hétfőtől a Várkert Bazár, a reneszánsz kert építési munkálatai miatt a létesítmény egyes területeit rövid időre lezárták.

2014.04.07 17:34MTI

A kormánybiztosság tájékoztatása szerint a hétfőn kezdődött kertészeti munkák miatt a Gloriette-et és a két rámpa feletti sávot egy időre lezárták, a déli palota termei és a kiállítások azonban zavartalanul megtekinthetők. A közlés szerint az építési területet úgy fogják kialakítani, hogy az érdeklődők minél több részt látogathassanak a Várkert Bazárból.

A kertrendezés munkálatainak előrehaladásától függ azonban, hogy ez mikor történik meg. Amennyiben az időjárási viszonyok segítik a munkát, rövid időn belül újra teljes egészében bejárható lesz a terület.

A csütörtökön átadott Várkert Bazárt három és fél nap alatt több mint 51 ezren látogatták meg, a déli palota három kiállítását pedig 12 ezernél is többen nézték meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.