Tragédia

Halálos baleset a Várkert Bazár építkezésén

Halálos balesetet szenvedett egy munkás a Várkert Bazár területén zajló építkezésen szombaton. A helyszínt lezárták, a rendőrség és a munkavédelmi hatóság megkezdte a vizsgálatot. KÉPEK!

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.11.09 17:48MTI
A holttestet a tűzoltók hozták ki egy nehezen megközelíthető helyről (Fotó: MTI)

A Várgondnokság Nonprofit Kft. közleménye szerint az áldozat egy tapasztalt ács, aki tetőácsolás közben szenvedett balesetet. A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni a férfin, aki a helyszínen életét vesztette.

A helyszínt a rendőrség lezárta, a baleset körülményeinek vizsgálatát a rendőrség és a munkavédelmi szakértői bizottság közösen végzi. A baleset okairól, pontos körülményeiről csak a vizsgálat lezárultakor lehet majd biztosat tudni - írták.

A közleményben a Várgondnokság és az építkezést kivitelező cégek részvétüket fejezték ki az elhunyt családtagjainak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.