Rács mögött már a banda

Kivették az idős áldozat kezéből a húsklopfolót

Egy 91 éves öregemberre rontott rá otthonában három rabló a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kispaládon. Az áldozat pénzével elmenekült támadókat a rendőrük gyorsan elfogták.

2013.11.06 14:05Havariapress
A kép illusztráció

Kedden hajnalban, az ablakon bemászva hatolt be az idős ember otthonába a három támadó. A zajra felriadó házigazda egy húsklopfolót vett magához, bízva abban, hogy elzavarhatja a betörőket.

A támadók elvették az idős férfitól a klopfolót, majd megfenyegették, s a pénzét követelték. A megrémült áldozat elárulta, hol tartja a pénzét, támadói az így megszerzett zsákmánnyal elmenekültek.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság nyomozói 2 órán belül azonosították, s elfogták a három rablót, egy 37 éves nőt, s két huszonéves férfit. A gyanúsítottakat őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - értesült a HavariaPress.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.