Az indok : féltékenység

Húsklopfolóval ütötte, majd madzaggal fojtogatta volt élettársát az idős férfi

Könnyebben sérült meg az az 54 éves asszony, akit volt élettársa, féltékenységből húsklopfolóval többször fejbe vágott, majd bálamadzaggal fojtogatott, múlt vasárnap, Lepsényben.

2012.11.08 10:50HavariaPress

Múlt vasárnap veszett össze egy nő és volt élettársa, Lepsényben. A vita során a 69 éves helyi férfi féltékenységből egy húsklopfolóval többször fejbe vágta a nőt, majd bálamadzaggal fojtogatta.

Az 54 éves asszony könnyebb sérüléseket szenvedett, ezért a férfi nem is hívott mentőt, ehelyett 100 ezer forintot adott a nőnek, hogy ne szóljon senkinek a történtekről. A nőn lévő sérüléseket látogatóba érkező fia vette észre két nappal később, és ő vitte kórházba édesanyját, valamint értesítette a rendőrséget.

A rendőrség a férfit elfogta és őrizetbe vette, valamint kezdeményezte előzetes letartóztatását. Az idős ember kihallgatásán beismerő vallomást tett. Az ügyben emberölési kísérlet miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.