Féltékenységi dráma Mátészalkán

Előkapta az utcán a konyhakést többször megszúrta élettársát

Egy konyhakéssel szurkálta meg az utcán élettársát egy férfi.

2012.08.26 11:00HavariaPress

Szombaton délelőtt zajlott le a féltékenységi dráma Mátészalka belvárosi részében. Egy 32 éves férfi és 24 éves élettársa összeveszett a Klauzál téren. A veszekedés során a férfi előkapta a nála lévő konyhakést, s azzal többször megszúrta a nőt. A férfit elfogták a rendőrök, a nőt kórházba szállították a mentők, kiderült, sérülései nem súlyosak.

A szurkáló férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett, tettét szerelemféltéssel magyarázta. A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított az ügyben eljárást, de - az igazságügyi orvosi szakértői véleménytől függően - súlyosbodhat a bűncselekmény megítélése. A rendőrök kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.