Soha vissza nem térő alkalom!

Mozikban ad koncertet Elton John - de csak egyetlenegyszer!

Egyszeri és megismételhetetlen élményben lehet része azoknak az Elton John-rajongóknak, akik március második felében ellátogatnak az alább felsorolt mozik valamelyikébe!

2014.03.12 17:29ma.hu

Elton John a mozikba látogat, csaknem mindenhol a világon, ráadásul számos helyen egyszerre. Természetesen nem személyesen, hanem egy koncertfilm erejéig, ám az "egyéjszakás kalandnak" az ad különlegességet, hogy szó szerint kell érteni: egyetlen éjszaka, és soha többé. A The Million Dollar Piano című filmet március 18-án mutatják be az Egyesült Államok 500 mozijában egyszerre, majd a következő néhány napban több mint 40 ország 1200 mozijában vetítik le, Magyarországon három nap alatt öt helyszínen - de helyszínenként szigorúan egyszer!

A koncertet a Las Vegas-i Caesar Palace-ban rögzítették, a címet a show fókuszában álló, 68 LED-monitorral feltuningolt, 1,4 millió dollárt érő Yamaha zongora ihlette. A mérnöki csodának is beillő szerkezetet közel négy éven keresztül készítették, és amikor Elton John először meglátta készen, állítólag sírva fakadt. "Úgy tekintek rá, mint egy műalkotásra" - mondta akkor.

A 110 perces show-ban felcsendülnek a világsztár legnagyobb slágerei, mint például a Rocket man, a Tiny dancer, a Saturday night alright for fighting, az I'm still standing, a Goodbye yellow brick road, a Crocodile rock vagy a Your song. A filmet a fővárosi Corvin moziban március 23-án este 8-kor tűzik műsorra, Kecskeméten a Malom Plazában és a szolnoki Tisza Moziban előző nap, március 22-én este 7-től nézhetik meg a rajongók, aki pedig lemaradna ezekről, vagy szeretné újra megnézni, az megteheti március 24-én este 7-től a szegedi Belvárosi Moziban vagy a kaposvári Szivárványban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.