Ugyanaz a béranya szülte a kisöcsit is

Elton John másodjára is apa lett

Ismét apa lett Elton John: a brit szupersztár második fia, Elijah Joseph Daniel egy Los Angeles-i kórházban jött világra.

2013.01.16 14:29MTI

A 65 éves Elton John és 50 éves partnere, David Furnish első gyermeke, Zachary 2010 decemberében született egy béranyától, aki a második gyermek kihordására is vállalkozott. A kisbaba pénteken született meg 3740 grammos súllyal.

A zenész a Hello! magazinnal osztotta meg az örvendetes hírt. "Mindketten szerettünk volna gyermeket, és szinte hihetetlen, hogy most már két fiunk van" - mondta, hozzáfűzve, hogy roppant boldogok és izgatottak az újabb gyermekáldás miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.