Hobo ingyenes koncertre invitál

A Hobo Blues Band határon túli gyerekeknek zenél!

Ingyenes, jótékonysági koncerttel lepi meg a Hobo Blues Band azokat a határon túli árva és nehéz sorsú gyerekeket, akik részt vesznek a Pázmány Péter Katolikus Egyetem lelkészsége és a Csángóföldi Magyarfalu Településért Alapítvány által szervezett csobánkai táborban.

2008.08.05 19:45ma.hu

Az idén 30. jubileumát ünneplő együttes augusztus 9-én, este 8 órától zenél a csobánkai Cserkészparkban. 

Az előzenekar a No Smoking. A belépés ingyenes, azonban adományokat szívesen fogadnak a helyszínen a határon túli árvaházak javára. Az Erdélyből, Felvidékről, és Csángóföldről érkező csaknem 350 gyermek augusztus 4-10. között táborozik a csobánkai Cserkészparkban. 

Az 1848-as szabadságharc 160. évfordulójának emlékévében a gyerekek a nyaralás mellett, egyetemisták vezetésével különböző foglalkozásokon is részt vesznek. A történelmi esemény alapján, mindennap tematikus játékok, kirándulások, kézműves foglalkozások, táncházak várják a táborlakókat. 

A szervezők célja, a nemzetiségi összetartozás erősítése, a közös kulturális örökség megőrzése, az együttgondolkodásra nevelés, valamint nemcsak reményt adni, hanem lehetőséget mutatni egy jobb életre a hétköznapok nehézségeiben is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.