Egyedi hangzás és élmény a Margitszigeten!

Boban & Marko Markovics Orkestar koncert!

A több mint negyed évszázados múltra visszatekintő zenekar ismeretsége és népszerűsége töretlen. Míg a 90-es években Boban Markovics a szerbiai fúvóstalálkozókon bizonyította tehetségét, addig az új évezred beköszöntével megérkeztek az európai sikerek is, melyek közül Bobanék mindig a magyarországi sikereket emelik ki, ugyanis a sok-sok európai ország közül itt érzik magukat igazán otthon!

2008.08.04 19:30ma.hu
Palya Bea lesz a sztárvendég!

Az eltelt időszak rendkívül produktív a zenekar számára: 11 albumot készítettek, évente 100-120 koncertet adnak, és az ő zenei műhelyükben születtek meg az olyan slágerek is, amelyeket a Kusturica filmeknek köszönhetően megismert a félvilág. 

A Djurdjevdan, az Arizóniai álmodozók, a Mesecina, a Bubamara és a Kalasnyikov azok a slágerek, amelyek nélkül nem múlhat el egy koncert....így lesz ez a Margitszigeten is.

Időközben Boban fia, Marko is felnőtt. Felnőtt a feladathoz is, hogy előbb a zenekar meghatározó figurája, majd a vezetője legyen. Hangszerbeli tudása, improvizációs készsége azt bizonyítják, hogy várhatóan a papa sikereit is túlszárnyalja majd. 

A nyár végi margitszigeti koncerten neves sztárvendég is fellép a zenekarral. Napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője, Palya Bea már énekelt Bobanékkal, másfél éve a Művészetek Palotájában hatalmas sikert aratott közös produkciójuk. Nyilván most sem lesz másként...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.