Film Színház Muzsika!

Izgalmas lesz Fenyő Miklós nyári koncertje

Az egykori ismert folyóirat címe híven tükrözi Fenyő Miklós idei évét. Pályájának kezdeti szakaszát feldolgozó történetből ebben az évben film készül, mely a József Attila Színházban nagy sikerrel játszott Made in Hungaria musical filmes változata lesz. Innen tehát a film és a színház, a muzsikát pedig aligha kell magyarázni...

2008.08.04 19:00ma.hu
Fenyő Miklós nagyon készül a koncertre!

Fenyő Miklós a mai magyar könnyűzenének egyik legkiemelkedőbb alakja. Nevét mindenki korosztálytól függetlenül ismeri, az általa írt számok az ország legismertebb slágereivé nőtték ki magukat. 

Az egykori Hungária együttes megalapítója és frontembere a mai napig az egyik legfelkapottabb művész az igényes könnyűzene világában. Koncertjei rendre megtöltenek minden helyszínt, általában már elővételben elfogynak a jegyek. 

A tradícióvá vált nyár végi koncert immáron 11 esztendeje csalja ki a Margitszigetre a Fenyő-rajongókat. Mr. Rock and Roll idén is teljesen új díszlettel, hatalmas hang- és fénytechnikával, számtalan meglepetéssel, sztárvendégekkel, s nem mindennapi látvánnyal készül erre a koncertre. 

A fergeteges hangulat garantált, a teljes közönség minden bizonnyal egy emberként táncol és énekel minden dalt, így idén is hallható lesz a Limbó Hintó, a Rock and Roll Party, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, és az összes többi híressé vált Hungária- és Fenyő Miklós-sláger. 

Sztárvendégek: 
Lola és Mészáros Árpád Zsolt

A koncert dátuma és helyszíne: 
augusztus 23. 20:00 
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.