A hazai zeneipar szereplőivel

Ma veszi kezdetét a Music Hungary

Music Hungary címmel ma kezdődik Egerben a hazai zeneipar jelentős szereplőinek részvételével először megrendezendő találkozó.

2013.05.16 07:39MTI

A rendezvény célja, hogy az iparág szereplőinek évente lehetőséget adjon a találkozásra és a közös gondolkodásra.
 
Az Éter fesztivál előtti napra Egerbe várják a szerzők és zenészek képviselőit, a jogvédőket, a rendezvényszervezőket, a technikusokat, a zenés médiumok képviselőit, a klubosokat, az intézményvezetőket, a kiadókat, a producereket, a hangszerkészítőket. 

A konferencián szó lesz a zeneipar fő kihívásairól, a nemzetközi iparági trendekről és az ezekre reflektáló hazai megoldásokról, az állam és a zeneipar viszonyáról, a tehetséggondozásról, zeneoktatásról, a piacra jutásról, a jogokról. Az esemény pénteken politikai kerekasztallal zárul. 

A zártkörű szakmai eseményre a szervezők mintegy háromszáz érdeklődőre számítanak a zeneipar minden területéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.