Tizenegy megyében és a főváros területén

Másodfokú riasztás: heves zivatarok, jégeső

A várható heves zivatarok miatt Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megye több térségére narancssárga, vagyis másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat vasárnap délután.

2013.05.12 14:28MTI

 Ezeken a területeken már a következő órákban kialakulhatnak olyan heves zivatarok, amelyeket károkozó szél, illetve jégeső kísérhet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint vasárnap tizenegy megyében és a főváros területén vannak érvényben figyelmeztetések a várható viharos szél, felhőszakadás, illetve heves zivatarok miatt.
   
A nagyobb tavak közül a Tisza-tónál első, a Velencei-tónál, illetve az egész Balatonon másodfokú viharjelzés van érvényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.