Ünnepi szezon

Húsvéti kézműves vásár a Petőfi Csarnokban

Vásárral, kézműves szakmák bemutatójával, kreatív játszóházzal, táncházzal és népdaltanítással is várják az érdeklődőket a Mesterek Világa - Húsvéti Kézműves vásáron vasárnap a budapesti Petőfi Csarnokban.

2013.03.21 10:42MTI

Minden korosztálynak kikapcsolódást kínál az egésznapos esemény, amelyen az érdeklődők a vásárlás mellett különböző kézműves szakmák bemutatóit tekinthetik meg, valamint néhány mesterséget szakképzett mesterek segítségével ki is próbálhatnak. Az érdeklődők a saját maguk által készített munkákat hazavihetik - közölte a Petőfi Csarnok.

A látogatók többek között a faművesek, bőrdíszművesek, keramikusok, kékfestők, könyvkötők, csokoládé- és hangszerkészítők, táskakészítők szakmájával ismerkedhetnek meg. A kicsik pedig bepillantást nyerhetnek az origami hajtogatás, a gyöngyfűzés, valamint a szövés-fonás rejtelmeibe. De lesz egész napos ingyenes arcfestés és táncház, délután pedig ingyenes népdal- és néptáncanításon vehetnek részt a gyerekek.

A szervezők tervei szerint a jövőben egy-egy jeles ünnephez kapcsolódva több alkalommal is meg fogják rendezni az eseményt - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.