Több változásra kell számítani

Kamionstop lesz az ünnepi hétvégén és húsvétkor is

Kamionstop lesz a március 15-i ünnepi hétvégén és húsvétkor. Nem közlekedhetnek a nehéz tehergépjárművek március 14-én, csütörtökön 22 órától március 15-én 22 óráig, továbbá március 16-án 22 órától március 17-én vasárnap 22 óráig.

2013.03.13 10:54MTI

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) tájékoztatása szerint húsvétkor, március 30-án, szombaton 22 órától április 1-jén, hétfőn 22 óráig szintén tilos lesz közlekedni a kamionstopot elrendelő kormányrendeletben szereplő járművekkel. 

A közbeeső hétvégén (március 23-án és 24-én) a kamionstop szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig van érvényben - közölte az NFM.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.