Felejthetetlen hangulatú mulatság

Három kivételes koncert és vendégfogadó pálinka - Évadzáró a Fonóban

Június 14-én kerül megrendezésre a Fonó Évadzáró mulatsága - A hagyományokhoz híven, a bejáratnál jóféle pálinkával üdvözlik a vendégeket, valamint három zenekar kivételes koncertje gondoskodik a felejthetetlen hangulatról.

2008.06.12 18:10ma.hu

Június 14-én kerül megrendezésre a Fonó Évadzáró mulatsága. A hagyományokhoz híven, a bejáratnál jóféle pálinkával üdvözlik a vendégeket, valamint három zenekar kivételes koncertje gondoskodik a felejthetetlen hangulatról.

Az évadzáró után a Fonó bezárja kapuit, hogy a nyár folyamán, felfrissüljön, szépüljön... és szeptembertől új energiával, még színesebb programkínálattal várja vendégeit.

Fellépők:

Az Ipomea, a Dresch Quartet és a Csík zenekar

Ipomea

Dresch Mihály - szaxofonok, furulyák; Lukács Miklós - cimbalom; Szandai Mátyás - nagybőgő; Baló István - dobok. Csík János - hegedű; Barcza Zsolt - cimbalom, harmonika; Bartók József - bőgő; Kunos Tamás - brácsa; Majorosi Marianna - ének; Szabó Attila - hegedű

Belépő: 1.000.
Diákoknak: 800.

A Paizs-Cserepes alkotó páros nevéhez köthető I P O M E A zenei műhely, különböző kultúrák elképzelt találkozásainak színhelye.

Az itt létrejövő virtuális zenei közegben olyan egymástól térben és időben távol eső dolgok kerülnek kapcsolatba, mint például az archaikus folklór és napjaink elektronikus zenei gyakorlata.

Évadzáró koncertek a Fonóban - az Ipomea, a Dresch Quartet és a Csík zenekar fellépésével.

2008. június 14.(szombat) 20 óra (PAJTA)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.