Koncertek a Városligetben!

EB-meccsek között koncertezik a Kowalsky meg a Vega

Rendhagyó koncertet ad csütörtökön a Kowalsky meg a Vega zenekar: két EB-mérkőzés között, a Városligeti Műjégpályán játszanak 1 órát.

2008.06.10 16:45bigpress

Amint véget ér a horvát-német meccs, a kivetítő előtt szurkolók élőben leshetik meg Kowalskyékat, majd a fellépés után rögtön kezdődik az osztrák-lengyel összecsapás. 

- Amikor csak tehetem, nézem az EB-meccseket – árulta el Kowalsky. – Elsősorban a hunoknak szurkolok, de mivel a magyar csapat „kisebb technikai okok miatt” nem lehet az Európa Bajnokságon, kénytelen vagyok más csapatért szorítani. A holland, a portugál és a német válogatottal szimpatizálok. Ha bármelyikük a dobogó tetejére áll, már helyben vagyunk. Lehengerlő volt a portugálok törökök elleni diadala, és a hollandok Olaszország feletti győzelme is. Kowalskyék új, Szemen szedett igazság című lemezükről is előadnak csütörtökön jópár új dalt. 

Az album megjelenése nyomdai problémák miatt kicsit csúszik, az új időpont jövő hét eleje. Közben leforgatta a videóklipet Jövünk, mint a hunok c. dalára a zenekar, a felvétel június végétől látható a zenei műsorokban. Az együttes minden nagyobb nyári fesztiválon felbukkan, a lemezbemutató pedig október 10-én lesz a debreceni Lovardában, illetve október 24-én a Petőfi Csarnokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.