Koncertsorozat

Ismét összeáll a Status Quo

A legendás brit rockegyüttes, a Staus Quo, amely mintegy harminc éve nem játszott együtt színpadon, a hét végén bejelentette, hogy újra összeáll a jövő évben egy nagy-britanniai koncertsorozatra.

2012.11.04 21:29MTI

"Örömmel jelentjük be, hogy Francis Rossi, Rick Parfitt, Alan Lancaster és John Coghlan, az eredeti felállásban összeáll, hogy egy soha meg nem ismételt koncertsorozatot adjon Nagy-Britanniában 2013 márciusában" - olvasható az együttes honlapján (statusquo.co.uk). A jegyeket november 13-án kezdik el árusítani. Ötven évvel az együttes megalakulása után március 10-én Glasgowban, 12-én Manchesterben, 13-án Wolverhamptonban és 15-16-án Londonban lépnek fel. 

"Az emberek már évek óta szerették volna hallani ezt a bejelentést, hát most itt van. Ez egy valódi pillanat, a Status Quo változatos történetében, és majd 30 év viszály és 10 évnyi pereskedés, bírósági harc nyomán született meg" - idézte a honlap Simon Porter menedzsert. A brit rockegyüttes mintegy 119 millió lemezt adott el azóta, hogy 1962-ben megalakultak Londonban, először Spectre néven. A Staus Quo nevet 1969-ben vették fel. A nyolcvanas években Alan Lancaster és John Coghlan elhagyta a formációt, amely azóta más tagokkal játszik együtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.