Megújul Péterfy Bori, a Quimby és a Vad Fruttik is

EFOTT: Felfedték titkaikat a sztárok

Cumisüveg helyett újra mikrofon és új számok, megújuló színpadkép, monumentális fényoszlopok - csak néhány azok a meglepetések közül, amelyekkel az EFOTT fellépői készülnek.

2012.06.06 11:44ma.hu
Péterfy Bori (Fotó: Redlemon)


Péterfy Bori hosszú kihagyás után cseréli vissza a cumisüveget mikrofonra, de a karizmatikus énekesnő kisfia születése után most újra beleveti magát a fesztiválok világába, hisz az EFOTT-ot olyan különleges programlehetőségnek tartja, amelyet sosem hagyna ki. Az énekesnő mintegy másfél éve nem állt színpadon, várandóssága második felében vonult vissza, de kisfia most már elég nagy, hogy az anyuka visszatérjen a rajongói elé. Erre remek alkalom a július 6-i velencei koncertje, ami nagy bulinak ígérkezik, annál is inkább, mert Péterfy Bori energikusabb, mint valaha.

"Nagyon várom már az EFOTT-ot, lévén, hogy a közönség egészen speciális. Mindig nagy élmény egyetemisták előtt fellépni. Érdekes azt látni, ahogyan változnak a fiatalok. Ami a koncertet illeti, tervezzük, hogy új számokat is viszünk Velencére” – árulta el pár mondatban a legnagyobb hallgatói rendezvényhez fűződő gondolatait az éppen kisfiát etető gyönyörű színész- és énekesnő, aki külön üdvözölte a kezdeményezést, miszerint minden este lesznek színházi előadások a fesztiválon.

A Quimbyt többezres közönsége évek óta alig engedi le a nagyszínpadról. A zenekar ismét nagy bulival készül, ám a tervek szerint a jellegzetes katartikus-quimbys hangzás mellett megújult színpadképet is hoznak magukkal Velencére. Nem maradnak el július 7-én az óriási fesztiválközönséget alaposan megmozgató örökzöld dalok, ám a tavaszi fellépések során olyan újításokat is teszteltek, amik frissítik a színpadi látványt.

Quimby (Fotó: Redlemon)


"Mindenképpen szeretnénk, ha többlettartalommal tudnánk megtölteni EFOTT-os fellépésünket. Azt akarjuk, hogy Velencén a színpadi látvány több legyen, mint egy átlagos fesztiválos koncerten. A tavaszi fellépéseinken próbálgattuk lehetőségeinket, a tervek már kezdenek összeállni a fejünkben" – mondta Kiss Tibi, a zenekar frontembere és hozzátette, vendégzenészeket is terveznek hívni Velencére.

Látványos színpadi elemekben nem lesz hiány a Vad Fruttik zenekar fellépésén sem, ők két és fél méteres fényoszlopokkal "osztoznak" majd a színpadon. Az egyetemista közönség egyik legnagyobb kedvence érdekes fényshow-val lepi meg a fesztiválozókat, amelyet maga az énekes, Likó Marcell tervezett meg.

"Tulajdonképpen két koncertet is kap tőlünk a velencei közönség: egyrészről a zenei koncertet, másrészről pedig egy dalokra komponált fényelőadást. Ezt úgy kell elképzelni, hogy alkotóelemeire bontottunk egy ledfalat, így tizenkét darab két és fél méter magas fényoszlop veszi majd körül a zenekart. Az oszlopokon a zenére megtervezett fények villannak majd fel" – mesélte az érzelmes dalszövegeikről is ismert zenekar énekese, aki nagyon várja már a július 7-i velencei fellépésüket.

EFOTT – Csak szabadon...

Vad Fruttik (Fotó: Redlemon)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.