Bane-t hozott a Jézuska

Brutális bemutatót kaptunk Batmantől karácsonyra

Eddig kellett várni: a Denevérember legendája jövő nyáron véget ér.

2011.12.20 09:47ma.hu

A suttyomban felvett kamerás verzió után végre napvilágot látott A Sötét lovag - Felemelkedés című, jövő nyáron bemutatásra kerülő legújabb Batman-mozi eredeti előzetese is. A sztori ott veszi fel a fonalat, ahol az előző epizód, a The Dark Knight véget ért: Harvey Dent halott, Gotham városa pedig a bűnben dagonyáz.

A rendező, Christopher Nolan olyan csínján bánik az információkkal, hogy egyelőre csak sejtéseink lehetnek az új ellenfél, a szuperkatona Bane céljairól - egy azonban bizonyos: a Tom Hardy által életre keltett figura simán kitépné a Denevérember gerincét.

Az előzetesben felbukkan Marion Cotillard, és láthatjuk a Macskanőt, azaz Anne Hathawayt is, amint épp a Christian Bale által alakított Bruce Wayne-t igyekszik behálózni.

Véleményünk szerint az előzetes ugyan kevésbé sikerült az előző film beharangozójánál (melyben Heath Ledger Jokere keményen ellopta a showt), de azért a sötét és pesszimista hangulat így is szinte mar.

A sötét lovag - Felemelkedés bemutatója 2012. július 26-án esedékes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.