Súlyos rakétatámadás érte a várost

Líbia: a lázadók szerint mészárlás fenyegeti Miszrátát

Líbiai lázadók arra figyelmeztettek csütörtökön, hogy mészárlás fenyegeti Miszráta városát a Moammer el-Kadhafi líbiai vezetőhöz hű erők részéről, ha a NATO nem fokozza a kormányerők elleni csapásait.

2011.04.14 13:44MTI

A lázadók egyik szóvivője szerint a kormányerők csütörtök hajnalban heves rakétatámadást intéztek a nyugat-líbiai város egyik lakónegyede ellen, amely a lázadók kezén lévő kikötő közelében fekszik, s a támadásban 23 ember vesztette életét.
   
"A halálos áldozatok száma 23-ra emelkedett, és több tucatra rúg a sebesültek száma. A halálos áldozatok civilek, többségük nő és gyermek. Legalább három egyiptomi van közöttük" - mondta el telefonon a brit hírügynökségnek a Gemal Szalemként bemutatkozó szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.