40 kilométeres szakaszon megbénult a közlekedés

Több száz autós rekedt a hó fogságában New York államban

Több száz autós rekedt majd egy fél napon át a hó fogságában, miután egy baleset és a nagy mennyiségben lezúduló hó miatt két, mintegy 40 kilométeres szakaszon megbénult a közlekedés az I-90-es autópályán, a New York állambeli Buffalo közelében.

2010.12.02 19:08MTI

Helyszíni jelentések szerint sokan a gépkocsijukban voltak kénytelenek eltölteni az éjszakát. Egyes autósok 8-12 órás csapdahelyzetre panaszkodtak.

A baleset helyi idő szerint szerda este 8 órakor történt. A Nagy Tavak felől érkezett hóvihar elborította Buffalo déli és keleti külvárosait. A város környékén csütörtökön sem állt el a havazás.

New York állam több tucat iskolájában szünetel a tanítás és mintegy 10 ezren maradtak áram nélkül.

Az előrejelzések szerint Pennsylvania államban péntekig 25 centiméter hó eshet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.