Kényszerelvonó 24 éven át?

Lánya szipuzott, ezért kellett szenvednie - állítja az amstetteni rém

Újabb és újabb elborzasztó részletek derülnek ki az amstetteni rémként emlegetett Joseph Fritzl tetteiről - Az apa, aki 24 éven át fogva tartotta és gyermekeket nemzett lányának, állítólag büntetésből zárta be Elizabeth-et.

2009.03.03 11:35

Joseph Fritzl állítja: azért zárta el a külvilágtól lányát több mint két évtizedre, mert úgy vélte, még mindig nem szokott le a hígítóról - adta hírül a Blikk.

Máig azt vallja, hogy helyesen cselekedett, amikor 24 évre bezárta Elizabeth-et a saját házuk pincéjébe, szexuális kapcsolatot létesített vele és nyolc gyermeket nemzett neki.

A brutális apa tárgyalása két hét múlva kezdődik. Pszichiátriai kórképét az ország legismertebb pszichiátere készítette. Ennek alapjául szolgálnak Fritzl azon mondatai, melyek most egy osztrák magazinhoz eljutottak - írja a Blikk.

Az amstetten-i rém ezekben feltárja, hogy egy nap amikor hazatért, a lányát meglehetősen furcsa állapotban találta a szobájában, s ebből jött rá, hogy Elizabeth szipuzik a háznál talált hígítókkal.

A pincébe hívva vádolta meg a kábítószerezéssel, de a lánya flegmán felelt, ezért lett rettentő dühös - magyarázta Fritzl, aki ekkor eldöntötte, hogy bezárja a kamaszt. Elizabeth még csupán pár napot töltött szabadon, ezután apja 24 évre a pincébe csukta - áll a Blikkben.

Naponta többször megerőszakolta, a vérfertőző viszonyból hét gyermek született.

Joseph Fritzl vallomásában azt is elmondta, hogy fényes nappal vitt le ételt, sőt bútorokat és tévét a lányának és a gyerekeknek, és egy ilyen alkalommal Elizabeth menekülni próbált, eljutott a külső ajtóig. Hatalmas dörömbölést csapott, de még ez sem tűnt fel a ház lakóinak, állította az amstetten-i rém - adta hírül a Blikk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.