Tragédia

Lenyúlt egy rendőrautót, majd szembe hajtva a forgalommal, tömegbalesetet okozott

Lopott rendőrautóval, a forgalommal szemben haladva okozott halálos balesetet egy férfi az Egyesült Államokban.

2016.10.09 21:04MTI
WCAX-TV

Lopott rendőrautóval, a forgalommal szemben haladva okozott halálos balesetet egy férfi az Egyesült Államok északkeleti államában, Vermontban. Több autó ütközött egymásnak, öten meghaltak.

Az NBC televízió helyi szerkesztőségének tudósítása szerint a baleset vasárnapra virradóra történt, az állam középső részén fekvő Williston városánál.

A városon áthaladó országúton egy autó lángba borult, miközben a kihívott rendőr oltani kezdte az autót és próbálta kimenteni a bent ülő nőt, egy férfi beült a rendőrautóba és elszáguldott. Ahogy a rendőr megpróbálta útját állni a tolvajnak, az megfordult és a menetiránnyal szemben indult az országúton észak felé. Hét autóval ütközött, majd ő maga is kizuhant a rendőrautóból, és a ruhája lángra lobbant. A többszörös balesetben öten meghaltak, a sebesültek számát a rendőrség még nem hozta nyilvánosságra, két autó pedig kiégett.

Az ámokfutó, 36 éves Steven Bourgoint kórházba vitték, és bár nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, egyelőre nincs kihallgatható állapotban.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.