Zavartan viselkedett

A forgalommal szemben hajtott az autópályán - bringával!

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök gyors intézkedésének eredményeként nem történt baleset az M35-ös autópályán, a kerékpárost biztonságba helyezték.

2015.12.18 10:43ma.hu
Forrás: Youtube

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. december 17-én 21 óra 2 perckor érkezett bejelentés arról, hogy az M35-ös autópályán Hajdúböszörmény felől Polgár irányába a forgalommal szemben közlekedik egy kerékpáros a belső sávban.

A Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály munkatársai azonnal a helyszínre mentek és 10 percen belül az autópálya 18-as kilométerszelvényében megtalálták a zavartan viselkedő kerékpárost, akit beültettek a szolgálati gépkocsijukba és az egyik közeli pihenőben biztonságba helyezték.

A rendőrök kérdésére a 65 éves férfi elmondta, hogy még világosban indult el biciklizni, de időközben besötétedett és eltévedt. A hajdúböszörményi lakoshoz a rendőrök mentőt hívtak, akik kórházba vitték a férfit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.