Légibaleset

Hatalmas tűz ütött ki egy kényszerleszállást végrehajtó repülőn

Egy Indiából érkező Emirates járat Dubajban, a levegőben műszaki problémákba ütközött, és nem sokkal a landolás után lángra kapott.

2016.08.03 12:14ma.hu

Az Emirates légitársaság is megerősítette, hogy augusztus 3-án valóban kényszerleszállást hajtott végre Dubajban egy Thiruvananthapuramból érkező járat, amely 275 embert szállított - írja a közmédia.

A dubaji hatóságok információi szerint az összes utas és a személyzet is időben elhagyta a gépet, senki sem sérül meg. A landolást a dubaji reptérről végignéző egyik pilóta azt mondta, hogy a gép nagyon rossz szögben érkezett a leszállópályára, szinte nekivágódott a földnek. Egy másik repülőről figyelő utas elmondása szerint a gépből azonnal "kilőtték" a menekülésre tervezett vészcsúszdákat. A gép oltása alatt az összes Dubajba érkező járatot átirányították más repterekre, egyelőre tilos landolni a helyszínen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.