Műfű

Horrorfilmbe illő jelenet Brooklyn drogos negyedében - videó

Egy zombis filmbe illő jelenthez hasonlított Brooklyn egyik legveszélyesebb drogos utcája kedd reggel, ahol pontosan fél 10-kor ütött be a legtöbb embernél az előző nap beszerzett, szintetikus marihuánának is nevezett K2 mellékhatása.

2016.07.13 14:06ma.hu

Az esetről egy járókelő készített megdöbbentő videót - írja a közmédia.

Összesen 33 ember került kórházba Brooklynban szintetikus marihuána-túladagolás miatt. Mindannyian az egyik legveszélyesebb utcasaroknál drogoztak, és az itt vásárolt K2 drogtól lettek rosszul.

Az utcán támolygó emberek koordinálatlanul dülöngéltek. Bármerre fordult a videó készítője, egy ájuldozó embert látott.


Facebook

“Ez nem vicc, ez tragédia”

A videó készítője elrettentésként töltötte fel a videót a Facebookra, a felvétel közben is többször ismételgeti: “Ez nem vicc, ez tragédia. Ha bárkit ismertek, ne engedjétek, hogy szintetikus szert vegyen be! Látjátok, mihez vezet.”

A legtöbb embert kiverte a víz, elájultak, hasmenésük lett, sokan a földön rángatóztak, míg a mentők ki nem értek hozzájuk. Mások még agresszívabbak lettek, így a rendőröknek is közbe kellett avatkozniuk.

33 embert kellett kórházba vinni

Mint kiderült, csak ebben az utcában 33 ember készült ki a szintetikus kannabisztól. Volt aki egy kocsi motorháztetőjére borult rá, mások előrehajolva, ájulás előtti dőlt állapotba megdermedve maradtak, de sokan öntudatlanul feküdtek a járdán. Volt aki az út közepén hevert. Egy férfi végtelennek tűnő ideig próbált átesni egy tűzcsapon, mint egy lassított felvételen.

screenshot

Hatásosabb és veszélyesebb, mint a marihuána

A szintetikus kannabiszban gyógynövényeket kevernek össze mesterséges vegyületekkel. A szer hatása a marihuánához hasonlít, csak sokkal erőteljesebb – és persze veszélyesebb. Mellékhatásai közé tartoznak a hallucinációk, görcsök és szorongás.

A marihuánával ellentétben maximális biológiai hatást vált ki a szervezetből, így gyakran szívrohamot okoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.