Horror

Lefejezett és feldarabolt holttesteket találtak egy mexikói taxiban

A hat férfit feltehetően a kábítószeres bűnözéshez kapcsolódón ölték meg.

2016.05.27 11:10MTI

Hat férfi meztelen, megcsonkított holttestére bukkantak Mexikóban egy elhagyott taxiban: három testet fej nélkül, a többit feldarabolva találták a hatóságok - közölte helyi idő szerint csütörtökön a közép-mexikói Michoacán szövetségi állam államügyészsége.

A hatóságoknak egyelőre nem sikerült azonosítaniuk az áldozatokat, feltételezéseik szerint a Michoacánnal határos Jalisco állam lakosai lehetnek.

Michoacán és Jalisco a kábítószergyártás és az Egyesült Államokba irányuló drogcsempészet központjainak számítanak, ahol mindennaposak a drogkartellek állandó, gyilkos csatározásai. A hat férfit is feltehetően kábítószeres bűnözéshez kapcsolódón ölték meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.