Horrorpercek

Ezért nem szabad leülni a mozgólépcsőre: egy hároméves kisfiú nagyon pórul járt!

Fél órán keresztül próbálták kiszabadítani a sikoltozó gyermeket, míg végre sikerült - a legrosszabb helyen csípte oda a szerkezet...

2016.06.08 16:10ma.hu

A szörnyű eset egy nyugat-malajziai bevásárlóközpontban történt: a 3 éves gyermek leült a mozgólépcsőre, de a nadrágja beakadt, és a lépcső tetején nem tudott felállni.

Egy szemtanú azonnal megnyomta a vészleállítót, de addigra már a gyermek péniszét is becsípte a mozgó szerkezet.


A helyszínre siető mentőalakulat szóvivője elmondta, hogy feszítővassal le kellett bontani a mozgólépcső tetejénél lévő paneleket, hogy kiszabadíthassák a kisfiút.

A procedúra 30 percen keresztül tartott, a gyermek végig sikoltozott a félelemtől és a fájdalomtól.

A kisfiút a Taiping Hospital sürgősségi osztályára szállították, jelenlegi állapota nem ismert.

A szóvivő külön felhívta a figyelmet arra, hogy a szülők különösen elővigyázatos módon kezeljék a mozgólépcsőn való közlekedést, és sose engedjék, hogy a gyermekük leüljön a mozgó elemekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.