Egy kiálló csavar miatt szakadt le a nadrág

Gatyára vetkőztette a mozgólépcső az utast

Mozgólépcső kapta be egy férfi nadrágját, és még mielőtt az áldozat felfoghatta volna, mi történik, már egy szál alsónadrágban toporgott a lépcső aljánál. A szakemberek vizsgálják a baleset okát.

2015.02.27 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/winnond (Képünk illusztráció!)

Az utas szerencsére nem sérült meg, csak a nadrágja, na meg egy kicsit az önérzete, miután az egyik mozgólépcső bekapta a nadrágját és letépte róla a massachusettsi Sommerville-ben a Davis megállónál. A mozgólépcsőt az állomáson dolgozó kezelők azonnal leállították és addig nem is helyezték újra üzembe, míg a szerelők meg nem vizsgálták, mi okozhatta az akár komolyabb következményekkel is fenyegető balesetet. A jelentés szerint a férfi reggel 8:30 körül épp munkába sietett, amikor a nadrágja szára valahogyan beleakadt egy kiálló csavarba, és a folyamatosan mozgó szerkezet olyan erővel csavarta a szövetet, hogy végül az utason csak egy "divatos kék boxeralsó" maradt.

Az egyik szemtanú először azt hitte, az utas valamilyen drog hatása alatt áll, ahogy meglátta a lépcső alján szerencsétlenül toporgó férfit, deréktól felfelé rendesen felöltözve, vállán egy hátizsákkal, de alul meglehetősen hiányos öltözetben - miközben a hőmérséklet sem túl barátságos ezekben a napokban. A közösségi közlekedésért felelős hivatalnál azóta kiadtak egy figyelmeztetést, miszerint az embereknek óvatosabbnak kell lenniük az efféle eszközökön a túl laza vagy túl bő ruhákkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.