Horror

Méhek csíptek halálra egy kiránduló férfit

Méhtámadás következtében hunyt el egy kiránduló férfi az amerikai Arizona államban: több mint ezer szúrás érte, a kórházban belehalt sérüléseibe.

2016.05.27 14:37MTI

A 23 éves louisianai férfi, Alex Bestler és barátnője a Usery Mountain Parkban, egy Phoenixhez közeli természetvédelmi területre kirándultak, amikor hirtelen előbukkant egy méhraj és a férfira támadt. A nő még időben el tudott bújni egy nyilvános wc-ben, a barátja azonban nem talált menedéket.

Egy másik túrázó ésa park egy alkalmazottja megpróbálta megközelíteni Bestlert, a rajta nyüzsgő méhek agresszivitása miatt azonban nem tudtak neki segíteni.

Végül két tűzoltónak sikerült bemenekíteni a férfit egy autóba, bár testét még mindig méhek borították. Kórházba szállították, ahol később halottnak nyilvánították.

Az erdő vezetősége lezárta a túraútvonalat és a park más területeit is a méhek agresszív viselkedése miatt.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.