Kivonták őket a forgalomból

Villámcsapás rongált meg három utasszállítót egy moszkvai repülőtéren

A repülőtéren parkoló és karbantartás alatt álló gépeket egyszerre érte a villámcsapás, amely azonnali áramszünetet okozott rajtuk, és használhatatlanná tette a járművek repülési és egyéb rendszereit.

2016.06.05 13:24MTI

Villámcsapás rongált meg három utasszállító repülőgépet Moszkva seremetyjevói repülőterén - jelentette vasárnap az Interfax orosz hírügynökség.

A baleset az Interfax forrásai szerint az orosz fővároson szombaton áthaladó vihar idején történt. A repülőtéren parkoló és karbantartás alatt álló gépeket egyszerre érte a villámcsapás, amely azonnali áramszünetet okozott rajtuk, és használhatatlanná tette a járművek repülési és egyéb rendszereit.

A megrongálódott repülőket - két Airbust és egy Szuhoj Superjetet - kivonták a forgalomból, azok berendezéseit szakértői vizsgálatnak vetették alá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.