Villámárvíz

Pincéket öntött el az esővíz Pest megyében

Több helyen okozott gondot a hirtelen lezúduló csapadék Pest megyében, főként a Gödöllői-dombság térségében; Maglódon, Gödöllőn, Gyömrőn és Szadán jelenleg is dolgoznak a tűzoltók a kárelhárításon.

2016.06.02 06:45Havariapress

Hirtelen sok csapadék zúdult le szerdán éjszaka Pest megye középső részén, ami több helyen vízelvezetési gondokat okozott. Maglódon a Reviczky, a Pasteur Lajos és a Széchenyi utcában is pincéket öntött el a víz, a Bajcsy-Zsilinszky úton pedig egy szuterén helyiséget. Szadán a Szőlővirág utcába, Gyömrőn pedig a Nefelejcs utcába riasztották a tűzoltókat elöntött pince miatt. A gödöllői Szabadság téren pedig egy fa dőlt az úttestre az éjszakai viharban, amit fűrésszel daraboltak fel és távolítottak el a tűzoltók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.