Vihar

Veszprém megyében garázsokat, pincéket öntött el a víz

Húsz jelzés érkezett a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz a viharkárokról szerda délelőttig, többnyire pincékből, garázsokból kellett a vizet kiszivattyúzni, Kapolcson homokzsákokkal védekeznek.

2014.10.22 11:48MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/sakhorn38

A  katasztrófavédelem sajtószóvivője, Csépányi-Barczi Petra azt mondta, a tűzoltóknak többször kellett kivonulniuk letört faágak miatt is.

A megyében Kapolcson a legsúlyosabb a helyzet, a szántóföldekről lezúduló víz a Jókai utcában öt centiméter magasan hömpölygött, a környező utcákban öt családi házat homokzsákokkal védenek. A Jókai utcát lezárták, mert az esővíz alámosta az utat. Veszprémben a város egyik lakótelepén egy négyemeletes társasház szigetelését bontotta meg a szél tíz négyzetméteren.

A veszprémi tűzoltók a megrongált, veszélyes üveggyapotdarabokat eltávolították - közölte a szóvivő.

A Taliándörögd és Halimba közötti utat vízátfolyások miatt lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.