Állati

Vécécsészéből támadt a piton a férfira - és igen, pont ott harapta meg

Elképesztő szerencséje volt egy thai férfinak, akit a csatornából előcsusszanó hatalmas kígyó a legnemesebb részén támadott meg. Horrortörténet - durva képekkel!

2016.05.26 19:35ma.hu
Ez a piton csúszott fel a csatornahálózaton keresztül (RT.com)

Atthapoorn Boonmakchuayról szó szerint leesett a nadrág ijedtében - és fájdalmában -, amikor a saját fürdőszobája pillanatok alatt a rémségek helységévé változott.

A 38 éves férfi könnyíteni szeretett volna magán, amikor egy három méteres piton csapódott elő a vécécsészéből, és az állkapcsa a pillanat törtrésze alatt  a férfi úgynevezett nemes részén csattant össze.

A férfi felesége majd szívbajt kapott, amikor meghallotta a férje sikoltását. Berohant a fürdőszobába, és a látványtól konkrétan sokkot kapott.

Átrohant a szomszédba, és segítséget kért. A segítőkész szomszéd szerencsére nem ijedt meg, és együttes erővel egy kötelet tekertek a kígyó nyakára.

"Harcolnom kellett a kígyóval" - mondta a pórul járt férfi. - "Amikor a nejem átszaladt a szomszédért, páni félelemben maradtam egyedül, és próbáltam szétfeszíteni a piton állkapcsát. Nem ment. Aztán szerencsére hamar visszaértek, és nyakonkötözték a fenevadat, aki végül elengedett."

"Így szorítottam a torkát..." - mondja a férfi már a kórházban

Annak ellenére, hogy a fürdőszoba úgy nézett ki, mint egy rituális gyillkosság színhelye, az áldozat mindössze egy 3 centiméteres sebet "szerzett", igaz, nem túl jó helyre.

"Elképesztő szerencséje volt - mondta a férfi kezelőorvosa. - Már csak a fertőzés lehetőségét kell kiküszöbölnünk, és ha jól gyógyul a seb, haza is mehet. Mázlija volt, hogy a piton harapása nem érte el a húgycsövet, mert akkor nagy probléma is lehetett volna belőle."

A kígyót időközben kiszabadították, és visszaengedték a vadonba.

Az alábbi videón a vízvezetékszerelők küzdenek a vécécsészével, de végül ki tudják szabadítani a hüllőt - jól látható, hogy egy teljesen kifejlődött, három méteres példányról van szó.


via GIPHY


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.