Vitatott a kép valódisága

Wokot nyelt a piton - vagy hülyének néznek?

Furcsa kép került fel a Twitterre, amelyen egy óriáskígyó látható, testének egy pontján egy edényre emlékeztető dudorral. Egyelőre nem tudni, valódi-e a kép, bár sokan megkérdőjelezik azt.

2014.05.19 18:29ma.hu
Fotó: Twitter/_youhadonejob

Ez a kép jelent meg hétfő reggel a Twitteren, mindössze annyi megjegyzéssel, hogy ez egy piton, amelyik a jelek szerint túl mohó volt, és az étellel együtt az edényt is megette. A képen látható hüllő valódiságáról azonban megoszlanak a vélemények, van például olyan, aki szerint egy thaiföldi művész szobra látható a bámészkodók gyűrűjében.

Ha viszont a képen egy valódi óriáskígyó látható egy valódi wokkal a belében, akkor az állatorvosoknak alaposan fel van adva a lecke. A pitonok képesek kiakasztani az állkapcsukat, így nagyobb méretű állatokat is egészben le tudnak nyelni, ugyanakkor mire végigérnek a bélrendszeren, addigra a kígyó csaknem nyomtalanul meg is emészti azokat. A fémedényeket viszont érthető módon nem tudják mgemészteni, de kiüríteni sem, vagyis valahogyan az állatorvosoknak kell kioperálni ebből a példányból a wokot.

A Daily Mirror szavazást is indított annak kiderítésére, hogy ki mennyire hisz a kép valódiságában, pontosabban abban, hogy az egy élő kígyót ábrázol serpenyővel a "hasában", az eredmény nem túl meglepő: ötből négy olvasó szerint átveréssel állunk szemben. Ön mit gondol?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.