Fájdalmas vécézés volt

"Kicsit" meglepődött: kétméteres piton sziszegett a vécéből

Gyanútlanul ült a vécére egy szingapúri háziasszony az otthonában, ám pár másodperccel később különös, fortyogó hangot hallott, amit rögtön utána egy éles fájdalom követett a combjában.

2014.05.12 17:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Karen Shaw (Képünk illusztráció!)

A 34 éves Noraslinda Asat elment a saját otthonának földszintjén lévő vécére, különös, fortyogáshoz hasonló zajt hallott a fajanszból, ám mire felállt volna, hogy megnézze, mi történik, egy éles fájdalmat érzett a combjában. A szingapúri Amatban élő nő elszörnyedve meredt a hüllőre, és többször is megpróbálta elkapni, végül sikerült kihúznia, de a kígyó elmenekült. A nő elmondása szerint körülbelül 2 méter hosszú lehetett, a vastagságát pedig a férje karjához hasonlította.

Csak ezután ment csak kórházba, ahol megkapta a szükséges injekciót, így már nincs veszélyben, de mint mondta, sokkal jobban megviselte őt a támadás pszichológiai vonatkozása. Azóta fél az otthoni vécét használni, és sokszor még napközben is inkább elmegy egy közeli nyilvános vécébe, mintsem otthon intézze a dolgát.

A Metro című brit lap információi szerint később a kígyót egy aknában látta a házaspár egy barátja, de ő sem tudta megfogni. Amatban egyébként ez a második alkalom, hogy egy lakóházban kígyót találtak, egyelőre nem tudni, honnan került oda.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.