Összekeveredtek a dolgok a lakásban

3 méteres piton volt a rejtélyes "szellem"

Néhány napon keresztül többször is azt vették észre a házban lakók, hogy "valaki" össze-vissza tologatta a dolgokat, felforgatott mindent, de nem volt nyoma betörésnek, ezért szellemre gyanakodtak...

2014.08.27 07:48ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Karen Shaw (Képünk illusztráció!)

Már nem tudták elképzelni, mi okozhatja a furcsa zajokat és az állandóan átrendeződő tárgyakat, ezért az amerikai Ontarióban élő Leck család már azt kezdte hinni, hogy szellem jár az otthonukban. A valóság azonban talán még ennél is rosszabb volt: egy napon épp le akartak ülni a kanapéra tévét nézni, amikor észrevették, hogy az ülőalkalmatosság már foglalt: egy háromméteres piton hevert rajta. Az anya, Rachel Leck a Simcoe County Online című internetes lapnak elmesélte, hogy ő és 10 éves fia, Xavier baseballt akart nézni, a fiú bekapcsolta a tévét, Rachel pedig le is ült a kanapéra, nem is sejtve, hogy a méretes hüllő kevesebb mint egy méterre volt tőle.

"Xavier megfordult, hogy leüljön mellém, és azt mondja: egy kígyó van ott! Mindketten felsikoltottunk, és viharos gyorsasággal ugrottam fel a kanapéról" - mondta. Mindketten kirohantak a házból, a szomszédoknak mesélték el, mi történt, aztán nagy nehezen visszamerészkedtek és felfedezték az addigra összegömbölyödött állatot egy láda alatt. Felhívták a rendőrséget, és a segítségükkel végül sikerült lezárni a rejtélyes "szellemhistóriát". Rachel szerint a piton már pár hete a házban lehetett, ez megmagyarázza a közelmúlt furcsa eseményeit, köztük a felborított állólámpát és a földre lökött szemüveget is. "Még viccelődtünk is, hogy biztos egy szellem az" - jegyezte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.