Erózió

Egyszercsak kettészakadt egy út Firenzében

Brutális víznyelő árok nyílt szét számtalan parkoló gépkocsi alatt. Két lakóépületet is ki kellett üríteni.

2016.05.25 10:30ma.hu

A Firenzét átszelő Arno folyó mellett, két híd - a Ponte Vecchio és a Ponte Le Grazie - között beszakadt a partmenti út, mintegy 200 méter hosszan.

meteoweb.eu

A tűzoltók a helyszínen vannak, a hírek szerint a 20 autón kívül, amelyik a legmélyebb részén 7 méteres szakadékba csúszott, sérültekről nem tudnak.

A tűzoltók, az önkormányzat szakemberei, a rendőrség és a polgári védelem együttes összefogással azon dolgozik, hogy megakadályozzák további útszakasz beszakadását.

A katasztrófavédelem emberei az Arno folyón, csónakból is próbálják megtalálni a probléma eredetét. Valószínűsíthető, hogy a csatornázási problémák is felmerülnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.