Baleset Indonéziában

Videón az ütközés után kigyulladt repülő

Összeütközött egy egy induló repülő a felszállópályáról éppen elvontatott egyik géppel az indonéz fővárosban. A felgyorsult repülő egyik szárnya lángra gyúlt.

2016.04.05 13:04ma.hu

Egymásnak ütközött két repülő egy jakartai reptéren - írja a Sky News-ra hivatkozva a Hirado.hu.

Az ütközés során kigyulladt az éppen felszállni készülő Boeing 737-80-as egyik szárnya, ezért a gépen utazóknak a vészhelyzetek során bevált felfújható csúszdán kellett elhagyniuk a füstölgő gépet.

A balesetet e helyi televízió is levetítette, a felvételeken a kigyulladt géphez siető tűzoltók és mentők szirénázása és villogása is jól látszódik.

Az utasok és a személyzet közül mindenkinek sikerült épségben elhagynia a gépet - közölte az indonéz közlekedési minisztérium.

A főleg belföldi járatok által használt repteret lezárták, az újabb baleset pedig még tovább rontja az indonéz légi forgalom megtépázott hírnevét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.