Brüsszeli robbantások

Botrányos biztonsági hibákat tártak fel a Zaventem reptéren

Több hiányosságot is találtak a brüsszeli nemzetközi repülőtéren, ahol két nappal ezelőtt kettős robbantásos merényletet hajtottak végre

2016.03.24 20:32MTI
Twitter

Az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában elhangzott: a reptéren tesztelték a kézipoggyászok átvilágítására használt gépeket, és kiderült, hogy az esetek felében nem jelezték ki a robbanószerkezetet.

Problémákat találtak a repülőtérre felvett alkalmazottak biztonsági átvilágításánál is: sokukat úgy alkalmazták, hogy még nem zárult le az eljárás. A csatorna úgy tudja, hogy nemrégiben el is bocsátottak alkalmazottakat, mert kiderült, hogy "veszélyt jelentenek".

Kiderült az is, hogy a repülőtér körüli kerítésen lyukak vannak, így bárki bejuthatott oda.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.