Videón az incidens

Így néz ki, ha a rendőrt üldözik gyorshajtásért

Gyorshajtásért villogott, majd megállított egy rendőrt egy motoros Miamiban, mivel a járőrkocsi jócskán átlépte a megengedett sebességhatárt. Az incidenst videóra vette, így a járőr nem tudott továbbhajtani.

2016.02.01 18:09ma.hu
Screenshot

Motoros állított meg egy 160-nal száguldó járőrkocsit Miamiban - írja a Sky News-ra hivatkozva a Hirado.hu.

A motoros nő videóra vette a gyorshajtást, majd mikor a rendőr végre észrevette, hogy villog és mutogat neki, a leállósávban beszédbe elegyedtek.

A nő bevallása szerint halálra rémült, mikor elszáguldott mellette a rendőrautó, a két sáv közötti útfestésen közlekedett, és megkülönböztetett villogójelzést sem használt.

A motoros a felvételen közli a rendőrrel, hogy ő személy szerint 120-ra felgyorsított, mikor megpróbálta utolérni, de esélytelennek tűnt a hajsza legális sebességen. A rendőr rögtön kijelentette, hogy ő a munkahelyére tart, és igazából nem tudja, mennyivel ment, a nő azt gondol, amit akar.

Azért a biztonság kedvéért hozzátette, hogy ezután lassabban fog menni.

A miami rendőrfőnök közleményben ígérte meg, hogy kivizsgálják a gyorshajtó járőr esetét, a nővel pedig közölték, hogy ő nem kap gyorshajtásért csekket.

Egyre több videó kerül fel a Youtube-ra, ahol civilek próbálják tudálékosan elmagyarázni hatósági személyeknek, mit jelentenek egyes törvények.

Néhány esetben ugyanakkor jogos az emlékeztető: hatósági személyekre is ugyanúgy vonatkoznak a szabályok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.